Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2020. március 14.
 

Nem állítják le az Exatlon Hungary forgatását a koronavírus miatt közölte a TV2. A műsor résztvetőit teljesen elzárták a külvilágtól.

A Dominikán forgató teljes magyar stáb biztonságban van annak ellenére is, hogy az országban néhány napja már felütötte a fejét a koronavírus-fertőzés.

A Ripost kérdésére a TV2 megerősítette, hogy Palik László és a versenyzők nincsenek veszélyben, már csak azért sem, mert a forgatás helyszíne gyakorlatilag teljesen el van zárva, a területet fegyveres őrök is vigyázzák. „Az Exatlon Hungary forgatása a versenyzők és a televíziós csapat részvételével a Dominikai Köztársaságban egy fegyveres őrökkel védett, elzárt területen zajlik, ahol a magyar stáb nem érintkezik idegenekkel, zavartalanul, kellő körültekintéssel és elővigyázatossággal folynak a felvételek.

A versenyzőkre – és a stábtagokra is – egy kitűnően felkészült nemzetközi orvosi csapat vigyáz, komolyan felszerelt kórházi háttérrel, ahol a koronavírus tesztelésre is felkészültek. Természetesen folyamatosan figyeljük a vírushelyzetet és konzultálunk a helyi illetékesekkel” - közölte a csatorna sajtóosztálya.

A versenyből kieső, ezért hazautazó résztvevőt még azelőtt felkészítik az itthoni helyzetre, hogy felszállna a repülőre. Így mindegyikük pontosan tudja, hogy hogyan kell ügyelnie arra, hogy a lehető legkisebb kockázata legyen annak, hogy ő is elkapja a kórt.

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon