Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. június 27.
 

Mától 6000 fővel, az első két nap ingyenes koncertekkel nyit a Zöld Pardon! Szerdától szombatig a Sex Action, a ZUP, a 30Y és a Back II Black lép fel!

Vége a sorban állásnak és a bizonytalanságnak: a Zöld Pardon minden szükséges hatósági engedéllyel rendelkezik, hogy mostantól akár 6000 fő is szórakozhasson a területén!

Mindez azt jelenti, hogy szerdától sem a Zöld Pardonban, sem a Szeparéban nincs korlátozva a vendégek száma, mától mindenki bátran elindulhat és zavartalanul megnézhet egy jó koncertet.

A Zöld Pardonban szerda este a Sex Action (ingyenes), csütörtökön a ZUP (ingyenes), pénteken a 30Y lép fel, szombaton pedig a Back II Black várja a vendégeket! A nyitó négy napon, 2 000 ingyen sör várja az első látogatókat.

Mint azt már a ZP minden idei vendége tapasztalhatta, a helyszín szép és új, ugyanakkor a Zöld Pardon szellemisége a régi: hetente 6 élőzenei koncert mindenki által hozzáférhető pár száz forintos áron, a város legjobb dj-i, fedett táncterek, a fiatalok biztonságát szolgáló ZöldKártya program, kiváló konyha és folyamatos akciók várják a vendégeket!

A Zöld Pardon szervezői, ezúton is kérik a vendégeket, hogy érkezésük és távozásuk során kerüljék el az Infopark és az ELTE területét, ügyeljenek a Zöld Pardon körül húzódó nemzetközi kerékpárútvonalra és vegyék figyelembe az irányítótáblákat és felfestéseket. A Zöld Pardon környezetének tisztasága és nyugalma közös érdek! A helyszín zavartalan működése érdekében létfontosságú hogy a ZP-be érkező és onnan távozó vendégek tartsák be a fenti szabályokat! Ezen kívül a szervezők arra kérik látogatóikat, hogy SEMMIKÉPPEN NE ZAVARJÁK MEG AZ UTÓKÖLTÉSBEN az esetlegesen a környéken fészkelő csilpcsalp füzike, mezei poszáta, búbos banka és feketerigó madarakat.

Az eredeti tervek szerint, már hónapokkal ezelőtt kinyitott volna teljesen a szórakozóhely, de XII. kerületi önkormányzat elutasította a szórakozóhely építési engedély iránti kérelmét, engedély nélküli építési tevékenység miatt.

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon