Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. október 02.
 

Nem Janics Natasa az egyetlen, aki jelezte a hazai szövetségnek, hogy más ország színeiben folytatná a versenyzést.

Mint arról korábban a Hír7 is beszámolt Szerbiában szeretné folytatni pályafutását Douchev-Janics Natasa. Azóta kiderült, hogy rajta kívül még négy magyar női kajakozó is hasonló elhatározásra jutott.

A Szerbiába tartó Douchev-Janics Natasa és Benedek Dalma mellett Paksy Tímea Ausztriában, Sarudi Alíz pedig Cipruson versenyezne tovább.

– Lényeg a lényeg: Ausztriában folytatom a civil életemet – a tízszeres Európa-bajnok Paksy Tímea úgy érzi, nyugati szomszédunknál jobb körülmények várják. A kajakozó hozzátette: elsősorban a civil életére koncentrál, és edzőként dolgozik majd Linzben, de ha az osztrák szövetség hívja, örömmel csatlakozik a válogatotthoz. A versenyző már jelezte szándékát a Magyar Kajak-kenu Szövetségnek.

Paksy Tímea elmondása szerint két éve nem kapott fizetést klubjától, az MTK-tól.

Janics nemcsak országot, hanem edzőt is vált. Négy év közös munka után szakít Kovács Lászlóval, aki a Hír TV Stopper című magazinműsorának azt nyilatkozta: a versenyző már a londoni ötkarikás játékok előtti felkészülés sem volt zökkenőmentes. Janics és párostársa, Kovács Katalin alig gyakoroltak együtt.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon