Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. március 19.
 

Nagyszabású technikai fejlesztéseket hajtott végre a TV2, a hét eljétől már a megújult, automatizált stúdióvezérlőből jelentkeznek a csatorna aktuális műsorai.

Átadták a TV2 vadonatúj, a legkorszerűbb csúcstechnológiával felszerelt vezérlőjét, innen irányítanak olyan élő műsorokat, mint a Tények vagy a Mokka.

A nagyszabású invesztíció keretében a teljes stúdiótechnika újratervezésre került, szem előtt tartva a jelenlegi igényeket, a magas szintű rugalmasságot, a kompromisszum nélküli kép- és hangminőséget, valamint jövőállóságot.

A fejlesztések lehetővé teszik a hatékony műsorgyártási workflow-t olyan megoldásokkal, melyek egyedülállóak Magyarországon. Ennek eredményeképpen a TV2 aktuális műsorai világszínvonalú HD technológiával és a legkorszerűbb newsroom automatizációval készülnek a továbbiakban.

Március 17-től tehát az új, automatizált vezérlőből jelentkeznek a TV2 aktuális műsorai (Tények, Aktív, Napló, Mokka, időjárás-jelentés), valamint a Frizbi Hajdú Péterrel. Ezzel egy időben megújult, dinamikusabb arculati elemekkel lesz látható a Mokka adása.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon