Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2018. november 27.
 

Hévíz a magyar és a külföldi turisták számára is kedvelt helyszín, elsősorban gyógyvizes tava miatt. Reumatikus megbetegedésekkel és nőgyógyászati panaszokkal élők számára kifejezetten pozitív hatású a tóban való relaxálás, de tulajdonképpen mindenkinek ajánlott, hiszen testileg és lelkileg egyaránt feltölt. Ha szeretnénk több napot eltölteni a városban, érdemes megszállnunk a tóhoz közeli Hotel Palace szállodában, ahol garantált a kikapcsolódás.

A négycsillagos Hotel Palace**** Hévíz a párokat és kisgyermekes családokat is szeretettel várja 135 tágas szobájával, wellness- és gyógykúrás szolgáltatásaival, valamint beauty részlegével és páratlan gasztronómiai élményekkel.

A hotel számos csomagajánlattal is rendelkezik, amelyek közül bátran válogathatunk, és érdemes is böngészni ezek között, hiszen mindegyik csomag rendelkezik valami olyan különlegességgel, amelyben egyszerű foglalás esetén nem lehet részünk.

Bárhogyan és bármennyi időre is érkezünk a hotelbe, az biztos, hogy igazán pihentető és kényeztető kikapcsolódásban lehet részünk.

A wellness szolgáltatások között ugyanis a nyakzuhannyal felszerelt élménymedence valamint a pezsgőfürdő mellett víz nélküli, de ugyanúgy relaxálást és regenerálódást segítő szolgáltatások közül válogathatunk.

Ilyenek például a szaunák (finn és bio aroma szauna), a gőzkabin valamint a dézsazuhany, emellett pedig igénybe vehetők természetesen különböző masszázsszolgáltatások és szenzoros masszázsfotelek is.

Természetesen, ha már Hévízen vagyunk, egyértelmű, hogy a gyógykezelések kapcsolódnak a közeli gyógyvízhez, tehát részesei lehetünk úgynevezett tradicionális hévízi gyógykezeléseknek.

Ide tartozik például az elektroterápia, az iszappakolás, valamint a hidroterápia.

Nem csak wellness, de beauty szolgáltatások közül is válogathatunk, hiszen, ha már egy hotelben kapcsolódunk ki, megengedhetünk magunknak szépészeti kényeztetéseket is. A hotelben működő CARAT szépségklinika szolgáltatásait érdemes végigböngészni, hiszen számos kezelésben részünk lehet.

A kisgyermekes családok számára is kitűnő választás lehet a Hotel Palace, hiszen a kicsik a CsemeteErdő játszóházban akár órákon át élvezhetik a játék örömeit.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon