Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2014. március 09.
 

Nagy feladattal bízták meg Pokorny Liát a Nagy Duettben. A színésznő akinek a hétvégén mutatták be új darabját a Hír7-nek mesélt a próbákról és a felkészülésről.

Lia elárulta nekünk, hogy imádja az autentikus zenét, ezen belül a cigányzene az egyik kedvence. Nekem nagy vágyam volt, hogy egyszer mindenképpen énekelhessek ebben a műfajban. Ezen a héten, az álmom valóra vált. A dalt amit választottunk sokan cigány himnuszként aposztrofálják. Ezt nem énekelhetjük el akárhogy. Én énekelem a főszólamot, ami együtt jár azzal, hogy vezetem az élő zenekart. Kvázi én adom a ritmust – mondta Pokorny Lia, akinek nem csak itt de a színházban is teljesítenie kell.

Attila és én is szeretjük feszegetni a határokat. Én most teljesen más országban vagyok, de még nem is szomszédos, hanem picit távolabb, már ami a határokat illeti. Érdekes, hogy a roma nyelv sokkal jobban belemászik az ember agyába, mert a szavakhoz jön egy érzelem.  Egyszer-kétszer elolvastuk és már tudtuk is a dal szövegét - mondta Lia, aki színházi szerepéről is szívesen nyilatkozott nekünk.

Ez egy Mark Haddon darab, A kutya különös esete az éjszakában. Őszintén mondom ritkán látok ilyen alakítást kollegától, amit Kovács Krisztián ebben az előadásban véghez visz. Ő játssza a főszerepet, egy 15 éves autista kisfiút. Most is ahogy mesélem neked könnybe lábad a szemem egyszerűen nem hiszem el, amit csinál. Nagyon sok szeretet és humor van a darabban. Az ember tényleg sírva röhögi végig az egészet, mert egyik végletből a másikba csap át a történet. 

Szerző: Vásárhelyi Dávid - Hír7
Fotók: TV2

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon