Chat
Online
Chat now
10 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Hír7 hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
kedveli a(z) című cikket. március 15.
 
 

Friss cikkeink

 
Dávid riporter 2015. szeptember 30. 0 hozzászólás
 

Nemrég vendég műsorvezető voltam a Vivatv-n. Nagy lehetőség volt ez számomra, hiszen egy héten keresztül egy országos nézettségű csatorna, Hőálló Megálló című műsorában szerepelhettem.


Egész nyáron hétről-hétre fiatalok egymást váltva tűntek fel a képernyőn Iszak Eszti és Miskovits Marci mellett. Az egyik ilyen kiválasztott voltam én is. Esztivel és Marcival korábban már forgattam a Hír7 kapcsán, így őket valamennyire már ismertem. A forgatás a Velencei-tónál, az EFOTT fesztiválon zajlott, ahol még azelőtt soha nem jártam. A többi fesztiválhoz képest sokkal kisebb, de hangulatosabb. Dél körül kezdtünk neki a munkának és egészen hatig dolgoztunk. Aznap éppen 40 fok volt, sehol egy talpalatnyi árnyék, de a melegtől eltekintve nagyon jó hangulatban telt a nap.

20150808_223930-picsay.jpg

A velem forgatott részekhez Esztit kaptam partnernek, aki különböző feladatokkal bízott meg, természetesen kamera előtt kellett végre hajtanom őket. Az első "mission"-nél lányokat kerestem és vettem rá, hogy cikis táncmozdulatokat mutassanak be. Korábbi forgatási tapasztalataimból tudom, hogy nehéz bárkit is bármire rávenni, ha azt egy egész stáb figyeli.Végül találtam három vállalkozó kedvű lányt, akik izgultak ugyan, de végrehajtották a rájuk bízott feladatot. Egy jelenet felvétele sokszor 20 percig is eltartott, míg a képernyőn a nézők mindössze két percet láthattak belőle. Összesen három feladatot és két beszélgetést rögzítettek velem.

Ezután három fiút kellett rávennem, hogy durrantsák be az izmukat és Pumped Gabo után szabadon tartsanak egy rögtönzött bemelegítést a kamera előtt, végül pedig egy társaságot találni, akik velem egy őrült selfiet csinálnak. Természetesen mindkét feladatot sikeresen teljesítettem és közben még jól is éreztem magam. Nagyon köszönöm a csatornának a lehetőséget és persze a stábnak, akik az első perctől kezdve mindenben segítségemre voltak. A felvételek a terveim szerint hamarosan felkerülnek a hivatalos Facebook oldalamra, ahol meg tudjátok majd nézni.

Még több bejegyzés: vasarhelyidavid.blog.hu

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 képekben

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon

 

A világ hírei