Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. március 01.
 

Mindössze húsz százalék esély van arra, hogy Michael Schumacher felébred. A Forma-1 hétszeres világbajnokának korábbi orvosa beszélt a pilóta állapotáról.

Schumacher december 29-én szenvedett síbalesetet, azóta mesterséges kómában tartják a grenoble-i kórházban. A világbajnok menedzsere, Sabine Kehm néhány hete megerősítette, hogy elkezdték a pilóta ébresztését. Mivel a mai napig nem kelt fel, így valószínűleg szervezete egyelőre nem reagál a gyógyszermegvonásra.

Közben megszólalt Gary Hartstein, aki Schumacher korábbi orvosa volt. Nyilatkozatában, arról beszélt, hogy a kiszivárgott információk alapján meglehetősen rossz érzése van.

Schumacher önállóan lélegzik, de a felébresztés nem sikerül, muszáj várni - tette hozzá.

Az orvos saját blogján kifejtette, hogy egy hónappal az altatás után 50 százalék annak az esélye, hogy a beteg felébred, míg ez a szám hat hét elteltével 20 százalékra esik vissza. Schumacher közel nyolc hete fekszik kómában. Az esetek többségében egy év elteltével már nincs esély az ébredésre.

Gary Hartstein véleménye szerint bizakodásra adhat okot, hogy sokkal jobb Schumacher állapota, mint amire számítani lehetett.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon