Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2015. szeptember 03.
 

Őrült sztárok, elképesztő átalakulások és több milliós főnyeremények, ezzel várja ősszel a nézőket a TV2 Csoport. A csatorna múlt héten tartotta nagy őszi sajtótájékoztatóját, amire természetesen mi is meghívást kaptunk.

A TV2 Csoport 2015 őszén minden szempontból nagyban játszik. A TV2 nagykorú lett, idén 18 éves, éppen ezért a legtöbb újdonság a TV2-n lesz látható, de természetesen az egyre erősödő kábelcsatornákon is számos saját gyártású műsor és vonzó tartalom várja a nézőket. A sajtótájékoztató egyben médiatörténelmi pillanat is volt, hiszen Ördög Nóra és Liptai Claudia először debütáltak együtt. Hétfőn jó nézettséggel visszatért a nagy sikerű Ezek megőrültek!, amelynek vicces jeleneteit a frissen debütáló műsorvezető páros - Majka és Tilla -, valamint hazánk legszórakoztatóbb celebjei garantálják. A sajtótájékoztatón egy rövid ízelítőt kaphatunk a műsorból, igazán szórakoztató jelentek várnak ránk a következő öt hétben minden hétköznap este 20:05-től.

DSC0998
Liptai Claudia és Ördög Nóra együtt vezették a sajtótájékozatót. Fotó: Vajda Anita - Hír7

Szeptember 27-től minden vasárnap este új szereplőkkel jelentkezik a Sztárban Sztár harmadik évada. A TV2 díjnyertes show-műsorában színpadra lép: Baby Gabi, Csobot Adél, Janza Kata, Nyári Alíz és Edit, Tóth Gabi, Wolf Kati.

DSC1058
Tóth Vera tavalyi szereplése után húga is próbára teszi magát. Fotó: Vajda Anita - Hír7

Férfiak közül pedig Bebe, Csonka András, Gáspár Laci, a Rising Star felfedezettje: Peter Sramek, Rácz Gergő és az Irigy Hónaljmirigyből Varga Győzőt alakítják majd át. A műsorvezető továbbra is Tilla marad. Az énekesek tíz héten át igyekeznek lenyűgözni a nézőket, akik a TV2 Live applikáción keresztül adhatják le voksaikat kedvenceikre.

DSC1083
A második évad nyertese Pál Dénes lett, vajon idén ki lesz a legjobb? - Fotó: Vajda Anita - Hír7

A Sztárban Sztár zsűrije is megújul, egy igazi televíziós legenda érkezik Havas Henrik személyében. Riporterünk természetesen vele is beszélgetett, hamarosan eláruljuk, hogyan készül a műsorra és mi a véleménye a szereplőkről. A Sztárban Sztár idén egy kísérőműsort is kap, mely a SuperTV2-n lesz majd látható.

A TV2 népszerű game show-ja, Az 50 milliós játszma minden eddiginél nagyobb nyereménnyel tér vissza a képernyőre. Ezt a sajtómunkatársai is megnézhették, ugyanis két biztonsági őr kíséretében a helyszínre hozták a műsor fődíját.

DSC1142
Két táska tele milliókkal, hamarosan képernyőn az 50 milliós játszma. Fotó: Vajda Anita - Hír7

Játékmesterként debütál az ősszel Ördög Nóra is, aki egy nagysikerű nemzetközi formátum, A Kocka háziasszonya lesz. Az 5 brit televíziós szakmai díjat nyert és eddig 10 országban bizonyított produkció a legújabb generációs szórakoztató műsorok közé tartozik. Látványosságban és izgalmakban biztosan nem lesz hiány. A játékosok ügyességüket és lelki erejüket próbára téve küzdenek majd meg A kocka 10 millió forintos fődíjáért.

Ősszel újra izgalmas vendégekkel bútorozik össze Friderikusz Sándor az Összezárva Friderikusszal második évadában, és természetesen Hajdú Péter is tovább faggatja a vendégeit a Frizbi-ben. Csillagkúton is további izgalmak várhatók, új epizódokkal folytatódik a Jóban Rosszban is.

DSC1120
A műsor egyik vendége Varnus Xavér lesz. Fotó: Vajda Anita - Hír7

A saját gyártású műsorokon kívül számos sorozat és film is képernyőre kerül ősszel, többek között érkezik A titkok könyvtára Noah Wyle főszereplésével. Látható lesz a Halálos iramban: Ötödik sebesség című akciófilm, a Hogyan lopjunk felhőkarcoló, és a Koszorúslányok. A tematikus csatornák életében is sok újdonságot hoz az ősz. Új szereplőkkel és történetekkel tér vissza az Édes élet a SuperTV2-re, de FEM3 Café is izgalmas beszélgetésekkel és új műsorvezetővel várja a nézőket a FEM3-on.

Szerző: Vásárhelyi Dávid
Fotók: Vajda Anita

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon