Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. július 19.
 

Bányai Miklós csatlakozik a TV2 legújabb szuperprodukciójához a The Voice – Magyarország hangja című műsorához.

Tehetséges fiatal színészre bízta a Voice riporteri feladatait a TV2. Bányai Miklós mindenhol ott lesz, ahol történik valami az énekes-tehetségkutatóval kapcsolatban, kulisszatitkokat és exkluzív információkat oszt meg a nézőkkel.

Egy huszonhét éves fiatalember, Bányai Miklós lesz a TV2-n hamarosan induló énekes-tehetségkutató műsor, a Voice riportere. Miklós feltűnik az élő adásokban, de ő vezeti majd az ezekkel egy időben futó online közvetítést, valamint házigazdája lesz a Voice televíziós kísérőműsorának is. A Voice riportereként mindenhol ott lesz, ahol történik valami: betekintést enged a kulisszák mögé, interjút készít a versenyzőket és beszámol a legfrissebb hírekről is.

A Színművészeti Egyetemen végzett fiatalember számos színházi szerepet, reklámfilm forgatást és külföldi filmszerepet tudhat maga mögött. Miklós személyisége, felkészültsége és tehetsége tökéletesen illik a Voice világához, ezért esett rá a csatorna választása.

- Hatalmas lehetőség, egyben óriási kihívás számomra ez a műsor, igyekszem helyt állni ezen az új területen. Azt látom, hogy a Voice csapata hisz abban, amit csinál, és ez a műsor új színt tud hozni a tehetségkutatók sorában – mondta Bányai Miklós.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon