Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 

Amit másoknak nem lehet azt az Apostol zenekarnak engedik

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · júl. 31., péntek
 
A kormány döntésének értelmében továbbra is fenmaradnak a korlátozások, így augusztusban sem lesznek fesztiválok az országban, helyette garázskoncertek jöhetnek. Egyelőre szeptemberig tart a tiltás, annál tovább nem látnak, az 500 fő alatti rendezvényeket meg lehet tartani. Az Apostol mégis kivétel ők a Sportarénában ünnepelnek.
 

Meghalt Borsos Olivér

 
SZTÁR · júl. 29., szerda
 
Meghalt Borsos Olivér 29 éves egykori teniszező. A volt sportoló egy baleset után a kórházban halt meg.
 

Leáll a magyar futballélet Magyarországon

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 16., hétfő
 
Hétfőn a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) bejelentette, hogy határozatlan időre felfüggeszti az összes hazai bajnokságot, így az NB I. is leáll. A szövetség arra kérte a klubokat, hogy engedjék haza a futballistákat, és edzéseket se tartsanak.
 

Egy gyerek meghalt a MOM Sportnál

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · jún. 24., hétfő
 
Egy gyerek meghalt, miután kigyulladt egy fabódé a Csörsz utcában, a MOM Sportközpont tetején hétfő este - írta a rendőrség honlapján.
 

Elhunyt Niki Lauda

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · máj. 21., kedd
 
Lauda, aki februárban ünnepelte 70. születésnapját, hétfőn a családja körében „békésen távozott – -jelentette kedden az osztrák hírügynökség a családra hivatkozva. Halálhírét orvosa is megerősítette, aki tavaly tüdőátültetést hajtott végre rajta.
 

Visszavonul Vlagyimir Klicsko

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 06., vasárnap
 
Hivatalosan is bejelentette Vlagyimir Klicsko, hogy visszavonul. A korábbi nehézsúlyú világbajnok mindent elért a sportban, amiről csak álmodott, és most egy új karriert akar kezdeni.
 

Jogerős: Messit 21 hónap börtönre ítélték

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · máj. 24., szerda
 
Hiába fellebbeztek a Barca-sztár ügyvédei, huszonegy hónapos börtönbüntetést kap Lionel Messi, a Barcelona futballistája, akit három rendbeli adócsalásban találtak bűnösnek.
 

Aryee Claudia: Sokat bántottak származásom miatt

 
Interjúk · okt. 25., kedd
 
Szépségkirálynőből vált riporterré majd műsorvezetővé. Érték negatív támadások származása miatt, de nem foglalkozik velük, az utobbi időben elgondolkozott a gyermekvállaláson - többek között erről mesélt a Hír7-nek Tücsi.
 

Gyurta Dani faképnél hagyja edzőit

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · okt. 21., péntek
 
Új edzővel készül mostantól Gyurta Dániel - olvasható a Nemzeti Sport oldalán. Az olimpiai bajnok az interjúban elmondta, akkor is elhagyta volna a Széles Sándor, Kovácshegyi Ferenc és Virth Balázs alkotta szakmai stábot, ha Rióban sikerül megvédenie az olimpiai bajnoki címét.
 

Porig alázta a Bayern München a Portót

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · ápr. 21., kedd
 
A Bayern München a múlt heti 3-1-es veresége után kedden hazai pályán kiütéses, 6-1-es győzelmet aratott a Porto ellen, így bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe, csakúgy, mint az FC Barcelona, mely a visszavágón is nyerni tudott a Paris Saint-Germain ellen.
 

Egy magyar csodagyerek Hollandiában

 
Interjúk · febr. 17., kedd
 
Szerény környezetben nőtt fel, de ez nem jelentett számára akadályt. Varga Szabolcs még csak 19 éves, számos itthoni siker után jelenleg Hollandiában kamatoztatja tehetségét.
 

Meccs közben elhunyt a magyar jégkorongozó

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · nov. 16., vasárnap
 
Elhunyt Rajz Attila korábbi válogatott jégkorongozó - értesült jegkorongblog.hu. A sportoló éppen egy OB II-es mérkőzésen lett rosszul, a lábát fájlalta, cserét kért, majd rosszul lett.
 

Durva baleset a Forma-1-ben, kritikus állapotban a pilóta

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · okt. 05., vasárnap
 
Komoly balesetet szenvedett Jules Bianchi a Japán Nagydíj hajrájában. A pilótát jelenleg operálják, állapota kritikus.
 

Kirúgták Mészöly Gézát

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · okt. 01., szerda
 
Az U20-as labdarúgó-válogatott edzője a magyar szövetség (MLSZ) elnökségének döntése nyomán Szalai László lett a "csalódást keltő eredményeket" hozó Mészöly Géza helyett.
 

Hat tonna festékporban buliztak a fesztiválozók

 
Riportok · aug. 19., kedd
 
Szombaton végre kisütött a nap, így délután körbejártuk a Sziget fesztivál egyik legkreatívabb helyszínét az Artzont. Este összesen hat tonna festékporban buliztak a fesztiválozók. Nézd meg összefoglalónkat a szombati napról.
 

Leszerepelt az U19-es válogatott

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · júl. 23., szerda
 
6-1-re verte a magyar U19-es válogatottat Portugália a Felcsúton rendezett Eb csoportmérkőzésén. A két mérkőzés után két rúgott és kilenc kapott góllal áll a csapat.
 

Új őrület indul a VOLT Fesztiválon!

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · júl. 03., csütörtök
 
Világpremier a soproni VOLT fesztiválon! Itt mutatkozik be a magyar világszabadalom, a lábteniszt és az asztaliteniszt ötvöző zseniális találmány, a Teqball.
 

Itthon is hódító útjára indult a street-workout

 
Riportok · júl. 02., szerda
 
Elképesztő gyakorlatokat mutatott be a Hír7 kamerája előtt a szabad testsúlyos edzés magyarországi képviselője Hordós Márk. Aki nemrég egy világversenyen képviselte nagy sikerrel hazánkat.
 

Luis Enrique a Barcelona új edzője

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · máj. 20., kedd
 
Luis Enriquét nevezték ki a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.
 

A Sportaréna konkurenciája lehet a Budapest Park

 
Riportok · ápr. 25., péntek
 
Az utolsó simításokat végzik a Budapest Parkban. A Kiscsillag zenekar koncertjével indul a harmadik szezon tele meglepetésekkel és újdonságokkal. A nyitás előtt beengedték a Hír7 kameráját.
 

legjobbak

 
Egy magyar csodagyerek Hollandiában

Szerény környezetben nőtt fel, de ez nem jelentett számára akadályt. Varga Szabolcs még csak 19 éves, számos itthoni siker után jelenleg Hollandiában kamatoztatja tehetségét.
11109 megtekintés

Aryee Claudia: Sokat bántottak származásom miatt

Szépségkirálynőből vált riporterré majd műsorvezetővé. Érték negatív támadások származása miatt, de nem foglalkozik velük, az utobbi időben elgondolkozott a gyermekvállaláson...
10817 megtekintés

Visszatér a képernyőre Szebeni István

Hamarosan újra viszontláthatjuk Szebeni Istvánt a képernyőn. A Blikk információi szerint a SportKlub csapott le a műsorvezetőre, akinek nemrég a köztévéből kellett távoznia, amiért...
9477 megtekintés

Elhunyt a magyar focista

Hosszan tartó, súlyos betegség következtében, életének 37. évében, április 28-án, vasárnap hajnalban elhunyt Botos Roland, az Újpest korábbi futsal játékosa.
8422 megtekintés

Agyödéma végzett Erőss Zsolttal?

Még mindig semmi hír nincs a két magyar hegymászóról, Erőss Zsolt és Kiss Péter négy napja tűnt el. Nem keresik őket tovább, nincs ugyanis semmi remény arra, hogy előkerülnek.
8345 megtekintés

Beszéd téma

 
Először győztes a Chelsea
A Chelsea nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligája 2011/2012-es sorozatát azzal, hogy a müncheni döntőben 1-1-es rendes játékidőt, illetve hosszabbítást követően tizenegyesekkel 4-3-ra...
Visszatér a képernyőre Szebeni István
Hamarosan újra viszontláthatjuk Szebeni Istvánt a képernyőn. A Blikk információi szerint a SportKlub csapott le a műsorvezetőre, akinek nemrég a köztévéből kellett távoznia, amiért...
Új őrület indul a VOLT Fesztiválon!
Világpremier a soproni VOLT fesztiválon! Itt mutatkozik be a magyar világszabadalom, a lábteniszt és az asztaliteniszt ötvöző zseniális találmány, a Teqball.
Visszatér Nagy László
Nagy László, a Barcelonával spanyol bajnok világklasszis átlövő három év kihagyás után hétfőn csatlakozik a világbajnoki selejtezőre és a londoni olimpiára készülő magyar...
Kassai vezeti az angol-ukrán meccset
Kassai Viktor vezeti a továbbjutásról döntő keddi ukrán-angol mérkőzést a labdarúgó Európa-bajnokságon.
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon