Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. június 27.
 

Óriási az érdeklődés a TV2 legújabb tehetségkutatója a Rising Star körül. Kígyózó sorokat látni a Deák Ferenc téren, ahol már napok óta keresik az aranytorkú tehetségeket. Belestünk a kulisszák mögé.

Volt olyan jelentkező aki szüleivel, de olyan is akadt aki gyerekével érkezett pénteken délelőtt a Rising Star válogatójára. Annyi biztos, hogy óriási az érdeklődés a TV2 legújabb tehetségkutatója körül.

Bár a műsor csak ősszel indul a csatorna hetek óta válogatja a tehetségeket. A nyílt meghallgatások tegnap óta tartannak és egészen vasárnapig várjak az énekelni vágyókat a Deák Ferenc térre. A csatorna meghívására most mi is beleshetünk a kulisszák mögé.


Egymásnak adták a kilincset a fiatal tehetségek.
Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

Egyenlőre csak a műsor szerkesztői hallgatják meg a jelentkezőket. A zsűri kilétét még homály fedi, de azt a tájékoztatást kaptuk a csatornától, hogy hamarosan mindenre fény derül.

A pénteki válogatás során számos ismerős arc köszönt vissza. Feltűnt a Megasztárból megismert Csonka Andreas, de néhányan az Ének iskolája diákjai közül is megmérettették magukat.


Király Viktor elkísérte tanítványát a válogatásra.
Fotó: Vásárhelyi Dávid


Az új formátum egyik különlegessége, hogy nagy mértékben épít a modern technológiákra és a világhálós közösségekre. Az SMS-szavazás helyett egy mobil applikáción keresztül történik a nézők véleménynyilvánítása, amely a show minden másodpercében új fordulatot hozhat.

A műsorba vágyó énekes tehetségeknek ugyanis először az adás hivatalos applikációját letöltő nézők előtt kell bizonyítaniuk, és ha a pozitív szavazatok száma elér egy bizonyos szintet, akkor folytatódhat a jelentkező számára a verseny. A műsor sikerét jól érzékelteti, hogy Izraelben az első adásra több mint 9 millió szavazat érkezett a Rising Star hivatalos alkalmazásán keresztül, a műsor applikációját több mint 1,5 millióan töltötték le.

További képek a pénteki válogatásról itt!

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon