Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2021. május 21.
 

Sosem megy ki a divatból, de mivel kombinálható ez a viselet?

Az egyik legegyszerűbb módja a stílusos megjelenésnek, ha egy vízszintes csíkozású pólót választunk az összeállításunkba. Ez az a minta, ami szinte sosem hiányozhat az aktuális trendekből, így nem csak egy átmeneti divatról, hanem egy alapdarabról beszélünk az esetében. Mindez nem is meglepő, hiszen az egyik nagy előnye, hogy nincs olyan testalkat, amin ne mutatna jól. A titka abban rejlik, hogy a csíkok vastagsága szezononként eltérő hangsúlyt kap, de egyik típus sem merül feledésbe, így mindenki megtalálja a számára ideális változatot.

Színeit tekintve is igen változékony, de a matrózkék-fehér, illetve a fekete-fehér kombinációk számítanak igazi klasszikusnak. Alkalmasint melléjük szegődnek egyéb verziók, ilyen a piros, zöld vagy a sárga, de a többszínű változatok sem ritkák. A klasszikus színárnyalatok alkalmi viseletnek sem utolsók, a végeredmény csak azon múlik, hogy milyen ruhákkal kombináljuk őket.

David Beckham például örömmel visel ilyen összeállításokat, ami nem is meglepő, hiszen a stílusos megjelenés a Beckham családban szinte már kötelesség. A lezser elegancia, amit Victoria Beckham férje is képvisel a hétköznapokban könnyedén megvalósítható, elég a Bolf webáruház kínálatában kicsit körülnézni, ahol a divatos darabok sorban kínálkoznak.

A csíkos póló előnye, hogy remekül kombinálható. Az egyik legjobb választás a nadrágok terén, ha egy fekete chino-t veszünk fel hozzá, sportcipővel viselve egy lezser, hétköznapi összeállítást kapunk, míg ha egy loafer-t választunk mellé, akkor egy elegánsabb, alkalmibb, de mégis laza összeállítást. Utóbbihoz a zakó sem mutat rosszul, akár egy szigorúbb dresscode nélküli esküvőre, céges eseményre is választhatjuk nyugodt szívvel. A viselet sajátja, hogy a matrózminta miatt inkább a nyári hónapokban kerül ilyen kombinációban előtérbe, de évszaktól függetlenül jól hordható, nem kell megijedni tőle. Színek tekintetében, ha inkább a kék-fehér csíkos pólóra szavazunk, a sötétkék, bézs nadrág is jól mutat majd. A fekete-fehér mellett pedig akár a fehér, piros nadrág is.

Ha idegenkedünk a chino szabásától, egy egyszerű, egyenes szárú farmer is remekül illik majd a pólónkhoz. Egy sötétebb kék, de egy koptatott, világoskék nadrág is kiváló választás. Alapvetően a kékes árnyalatokkal nem hibázhatunk, és ez nem csak a nadrágokra, mint alapdarabokra igaz, hanem például a zakókra is. A kék ezeknél a daraboknál kevésbé formális megjelenést eredményez, viszont a smart casual minden igényét kielégíti.

A monokróm verziót választva már a kontrasztosabb megoldások is előkerülnek, így a fekete, vagy a merészebbeknek a piros nadrág, zakó, illetve a mustársárga is. Ha pedig nem a további alapdarabok, mint a nadrág, zakó és cipő a színesek, hanem a pólónk, akkor az a kék és fekete nadrággal is jól mutat majd. Bohó, nyári és nagyon fiatalos összhatást alakíthatunk ki, ha a színes csíkos pólóhoz valamilyen színes nadrágot és tornacipőt húzunk. Amennyiben télen esik erre a mintára a választásunk, akkor egy sötétebb pulóver, mint a férfiak gardróbjának alapdarabja, tökéletesen mutat majd.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon