Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2021. július 29.
 

Kirúgták a Nők Lapjától Návai Anikót, miután kiderült az interjút amit Scarlett Johansson amerikai színésznővel készített más anyagokban megjelent idézetekből állította össze.

Návai Anikó beismerte, hogy újrahasznosított idézeteket használt fel jogosulatlanul a Scarlett Johansson színművésszel a Nők Lapja című hetilapban június 15-én közölt interjúban.

Valójában tehát Návai és a Nők Lapja nem kapott interjút, hanem a ScreenRant egyik anyagából használt fel részleteket sajátjaként az újságíró és a lap.

Vass Virág, a Nők Lapja főszerkesztője a TheWrap megkeresésére elmondta: szerződést bontottak Návai Anikóval. A vizsgálatok ugyanis megerősítették, hogy az újságíró más forrásokból származó idézeteket hasznosított újra.

Vass Virág hozzátette: a kialakult helyzetről tájékoztatták olvasóikat, és elnézést kértek a kellemetlenségért valamennyi érintettől. Návai Anikó a TheWrap beszámolója szerint elismerte a színésznő menedzserének a történeteket, és azzal védekezett, hogy a máshol megjelent szöveget joga van felhasználni, szándéka pedig az olvasó számára is egyértelmű volt.

Az ügy után a 24.hu Návai Anikó anyagaira nem tart igényt. Az eddig megjelent anyagok valóságtartalmával kapcsolatban pedig most írásban várnak megerősítést tőle.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon