Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. július 06.
 

Bár a meghallgatások már zajlanak a TV2 székházában, úgy tűnik még nem döntötték el, hogy ki fogja vezeti a csatorna új őszi szuperprodukcióját.

Liptai Claudia neve kézen fekvő lenne, hiszen ő a csatorna legismertebb arca és garancia a sikerre. Korábban volt saját show-műsora is a csatornán, de az utóbbi években, ő vezette a csatorna zenés show műsorait.

Ám a Bors magazin úgy értesült, hogy nem Liptai kapja a műsort. A lapnak nyilatkozó szakértő szerint a készítők azért nem szeretnék, mert akkor a nézők különböző show-kkal összekevernék a szuperprodukciót.

A Hír7 felkereste a TV2 szóvivőjét, Koltay Tamást, hogy reagáljon a sajtóban megjelentekre. A TV2 hivatalos álláspontja továbbra is a következő: Még nem dőlt el, hogy ki vagy kik fogják vezetni a Voice című műsort – nyilatkozta a szóvivő.

Egy kicsit körül néztünk a csatorna háza táján, ki lenne alkalmas egy ilyen hatalmas show vezetésére.

Peller Mariannt a nézők korábban az ÖsszeEsküvők-ben Tilla oldalán láthatták, de úgy tudjuk Mariann nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Sokan kritizálták ezért nem valószínű, hogy ő kapná a The Voice-t.

Tatár Csilla, akit sokan Claudia utódjának neveznek és legutóbb szintén Tilla oldalán bizonyított, a Szépségkirálynő-választáson. Valószínűleg az ő neve is felmerült a készítőknél. 

Várjuk szavazataitokat! Te kit látnál szívesen a The Voice női műsorvezetőjeként?
A szavazás véget ért!

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon