Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2015. február 15.
 

A Dal műsorvezetője hozzászokott a feszített tempóhoz, ám éhgyomorral képtelen végigdolgozni a napot. Most a reggelizésért kampányol.

A TV2-től nemrég az MTVA-hoz igazolt Tatár Csillának elég mozgalmasak a napjai, nem ritka számára, hogy egy nap alatt dupla annyit dolgozik, mint mások.

"Hozzászoktam már a feszített tempóhoz. A nehéz nap nálam 16 órát jelent, amit munkával töltök, és általában folyamatosan cseng is a telefonom. Ilyenkor megpróbálok előző nap korán lefeküdni, és lehetőleg sportolni egy nagyot" - mondta Csilla, aki hozzátette: képtelen éhgyomorral végigcsinálni egy-egy húzós, forgatásokkal és megbeszélésekkel teli napot.

"Reggel mindig farkaséhesen ébredek fel, és ha nem reggelizek, akkor szédülök, nem indul jól a napom. Ha reggel rendesen eszem, akkor az ebédem és a vacsorám sem kell hogy olyan bőséges legyen és így nem terhelem le annyira a szervezetem. Minden reggel biztosan megiszom egy rizstejet, kávét és mellé egy banánt is szoktam enni. Menetközben, ahol lakom van egy juice bár, így ahogy elindulok munkába frissen facsart gyümölcslevekkel töltöm fel a táskám" - tette hozzá a műsorvezető.

Tatár Csilla szeretné, ha mások is hasonlóan cselekednének, ezért csatlakozott egy kampányhoz, amely a reggelizés fontosságára hívja fel a figyelmet. A 2015. januári Actimel Reggeli Rutin Felmérés szerint ugyanis a megkérdezett 25 és 60 év közötti 600 felnőtt 33 százaléka nem reggelizik rendszeresen, és mindössze 67 százalékuk visz be táplálékot az ébredést követően minden nap. Pedig csak egy kiadós, vitaminokkal teli, tápanyagokban gazdag menü elfogyasztása biztosítja, hogy napközben tele legyünk energiával és megfelelően tudjunk koncentrálni az előttünk álló feladatokra.

Nézd meg mit válaszolt Vásárhelyi Dávid kérdéseire Tatár Csilla:

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon