Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2014. szeptember 30.
 

Durrantak a konfettik, repült a mikrofon és Hajós ezúttal is elvitte a show-t. Negyedik hete van képernyőn az ország első számú házibulija a Sztárban sztár. Ezen a héten Pásztor Anna búcsúzott a műsortól.

A Sztárban sztár újabb adásában ismét átalakultak a sztárok. Múlt héten Tóth Vera kapta saját testvérét Tóth Gabit, ezúttal Vastag Tamásra hárult a feladat, hogy saját testvérét formálja meg a színpadon. Bár rengeteget gyakorolt mégse sikerült élő adásban Csabi védjegyét a mikrofon forgatást előadni, hiszen elejtette a mikrofont. Tomi profi módon kezelte a kínos szituációt és azonnal folytatta a produkciót. Kislány a zongoránál énekelte Sipos Peti, aki Koós Jánost idézte meg a színpadon. 


Dukai Regina Jessie J-ként lépett színpadra. Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

Tóth Vera ismét bizonyított az este egyik legjobb produkcióját tőle láthattuk. A tapolcai lány egy ikonikus magyar énekessé, Balázs Fecóvá alakult át. Kökény Attila Lagzi Lajcsiként, Keresztes Ildikó pedig Michael Jacksonként debütált a színpadon. Hevesi Tamás az Illés-együttes énekesét, Szörényi Leventét idézte meg a színpadon, Pál Dénes pedig a dél-koreai énekes PYS egyedi mozgását próbálta utánozni kisebb, nagyobb sikerrel. Az énekessel riporterünk készített interjút  az adás után. Hamarosan eláruljuk, hogy mit mondott a produkciójáról.

A sztárok ezen a héten is gőzerővel készülnek a vasárnapi adásra. Pál Dénes ismét nő lesz, ezúttal Zséda bőrébe bújva. Sipos Peti saját versenytársát Hevesi Tamást, Dukai Regina pedig a hamarosan Budapesten koncertező Kylie Minogue-t kapta. Hevesi Tamás a Britain's Got Talent című tehetségkutató nyertesét Susan Boyle-t formálja majd meg. Vastag Tomi - Frank Sinatra, Keresztes Ildikó - Fergie, Kökény Attila - Szolnoki Péter, Tóth Vera pedig Aretha Franklin lesz.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon