Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2014. március 12.
 

Visszafogott szépség, nemzetközi filmvászon, magyar gyökerek – Osvárt Andrea és Bordán Lili is esélyesek a Glamour Women of the Year legjobb színésznőnek járó díjára.

Osvárt Andi már gyerekkorában is színészi karrierre vágyott, azóta pedig számos olasz és nemzetközi filmszerep kötődik a nevéhez. Idén hazánk legjobb színésznői között versenghet, akárcsak a new york-i születésű Bordán Lili, akit szintén jó néhány külföldi es magyar produkcióban láthatott a közönség. Mindketten a visszafogott smink hívei, a bőrápolásra azonban annál nagyobb hangsúlyt fektetnek, hisznek a kitartó munka eredményességében, és számtalan tervet tartogatnak még a jövőre.

„Gyerekkoromtól kezdve mindig arra vágytam, úgyhogy igazából nagyon boldog vagyok, hogy ezt nagyon sok munkával sikerült elérnem, és Magyarország öt legjobb színésznője között tartanak számon. Szerintem a siker az idő függvénye, azt tartom sikeresnek, aki hosszútávon folyamatosan képes ezt fenntartani, mint például Sandra Bullock, vagy Angelina Jolie.” – vélekedett Osvárt Andrea, akit Madonna örök megújulása és energikussága is lenyűgöz.

„Nem szeretem a divatot, mert valahogy mindig szerettem volna egyedi lenni, nem pedig valakit utánozni, vagy egy adott trendet követni. Nagyon egyszerű, egy kicsit maszkulin stílusom van. Általában csak nagyon kicsi, három centis sarkú cipőket hordok, és kényelmesen öltözöm, farmert hordok. Igyekszem legalább 8 órát egyfolytában aludni, mivel szerintem ez a legfontosabb a bőrömnek.

Havonta legalább egyszer elmegyek kozmetikushoz, fodrászhoz, próbálok jó krémeket használni a bőrömre, hiszen hosszútávon ez sokat számít. Most már eljött az az ide, amikor sminkelek, de a natúr nappali smink híve vagyok. Egy pici alapozó, szemfesték és egy kis spirál. Rúzsozni nem nagyon szoktam, sőt soha.” – tette hozzá Andrea, aki jelenleg saját vállalkozásának építésén dolgozik.

„Büszke vagyok arra, hogy meg tudok állni a saját lábamon, és rettentően élvezem, hogy a saját életem ura vagyok. A szépség belülről jön, ezért igyekszem nem gyorshajtásban, hanem nyugodtan, tudatosan élni. A példaképen az édesanyám, Bordán Irén. Csodálatos nő és színésznő!” - mondta Bordán Lili, aki néhány év múlva saját családot is szeretne.

„Sosem tudtam egy stílusnál leragadni. Bevallom, gyűjtöm a szép cipőket, és van pár kedvelt ruhadarabom, de nem mindig tudom párosítani őket. Mostanában kedvencem egy fekete magas sarkú, boka felettig érő feszes farmerral, egyszínű, rövid ujjú pólóval, bőrdzsekivel. A bőrápolásomat is egyszerűre fogom, inkább arra figyelek, hogy jól táplálkozzak, és bár élvezem a sminket, a hétköznapokban igyekszem minél kevesebbet feltenni. Mindig van nálam egy kis rúzs, és a szemspirál sem maradhat el.”

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon