Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2015. január 08.
 

A bűvös hetedik év a GLAMOUR Women of the Year életében is elérkezett, hiszen 2009 óta dönthetnek az olvasók arról, hogy kik legyenek az év legjobb női és a legsármosabb férfija. A kategóriák minden évben tartogatnak meglepetéseket, így ezúttal a legnépszerűbb kiegészítő tervezőt és sportolónőt is díjazza a lap, de a gála is rendhagyó formát ölt majd.

A GLAMOUR magazin egyedülálló rendezvényével, a Women of the Year díjátadó gálájával, már-már igazi hagyományt teremtett országunkban. A több tucatnyi hírességet felvonultató exkluzív díjátadón az egyik legnépszerűbb női magazin minden évben a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyek munkáját ismeri el. Márciusban egy megújult koncepcióval érkezik a rangos esemény, ahol ismét fény derül 2015 befutóira.


Tavaly Osvárt Andrea is bezsebelt egy díjat. Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

Az énekesnők mezőnyében olyan hírességek neve bukkan fel, mint Zséda, az egykori Megasztáros Tóth Vera és Hien, vagy az idei Dal című műsorból ismert Csemer Boglárka (Boggie). Ötödik jelöltként pedig az underground műfaj egyik fiatal képviselőjét, Odettet köszönthetjük.

"Nagyon boldog voltam mikor megtudtam, hogy az öt legjobb énekesnő közé kerültem, ráadásul nem is akármilyen mezőnyben. Minden versenytársamat tisztelem, es úgy emberileg, mint szakmailag nagyra tartom. Bárki nyer ebből a mezőnyből, jó köztük lenni! Persze nagyon örülnek, ha egy győzelemmel búcsúzhatnék, hiszen alig egy hónappal a gálát követően elkezdem tanulmányaimat a Berklee egyetemen” – lelkesedett a jelölés hallatán Hien.

A legjobb divattervező címért a 2012-es GLAMOUR gála győztese, Abodi Dóra mellett Bódis Boglárka (Elysian), Tóth Melinda (Daige), Cselényi Eszter (Celeni) és az 1975 márka tervezői, Györe Nikoletta és Kupi Szimonetta is versenybe szállnak. A legjobb színésznő kategóriájában a tavalyi győztes, Osvárt Andrea mellett Rezes Juditra, Törőcsik Franciskára, Farkas Franciskára, valamint Trokán Nórára is voksolhatnak az olvasók.

Idén először, két új kategóriában is díjazzák a hölgyeket. A Legjobb kiegészítő tervező cím várományosai között szerepel Oláh Anna (Anna Amélie), Gulyás Sára (Pikk Pack), Anna Zaboeva, Ruszkai Orsi, illetve Abonyi Alma (Alma Abonyi) neve is. Sportolónők közül pedig Hosszú Katinka, Jakabos Zsuzsanna, Illés Fanni, Gyarmati Panka, valamint Kozák Danuta esélyes a Women of the Year díjára.

Minden évben a hatodik kategória a legsármosabb férfiaké. Idén Decker Attila, Pál Dénes, Istenes Bence, Lakatos Levente és Felcser Máté száll ringbe a jeles címért.

GLAMOUR Women of the Year 2015

A legjobb divattervező:

Abodi Dóra

Györe Nikoletta és Kupi Szimonetta (1975)

Bódis Boglárka (Elysian)

Tóth Melinda (Daige)

Cselényi Eszter (Celeni)

A legjobb színésznő:

Osvárt Andrea

Rezes Judit

Trokán Nóra

Farkas Franciska

Törőcsik  Franciska

A legjobb kiegészítő tervező:

Oláh Anna (Anna Amélie)

Gulyás Sára (Pikk Pack)

Anna Zaboeva

Ruszkai Orsi

Abonyi Alma

A legjobb sportolónő:

Hosszú Katinka

Jakabos Zsuzsanna

Illés Fani

Gyarmati Panka

Kozák Danuta

A legjobb énekesnő:

Zséda

Hien

Odett

Csemer Boglárka (Boggie)

Tóth Vera

A legsármosabb férfi:

Decker Attila

Pál Dénes

Istenes Bence

Lakatos Levente

Felcser Máté

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon