Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2016. március 18.
 

Március 30-án harmadik alkalommal adják át a Televíziós Újságírók Díját. A szakma egyik legrangosabb értékmérőjének számító elismerést idén is a Pesti Vígadóban veszik át a díjazottak. A gálaest házigazdája Hajós András lesz.

A Televíziós Újságírók díját 2014-ben a SorozatWiki kezdeményezésére alapították szak- és hírmédiumok azzal a céllal, hogy méltó módon ismerjék el a televíziós szakma legkiemelkedőbb teljesítményeit. A díjakat idén is a 24.hu, az Epizód magazin, a Hír7, az Index-Comment:com, a Médiapiac, az Origo, a Sorozatjunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV és a Tvr-hét képviselői ítélik oda, immár harmadik alkalommal.

2016-ban a szakmédiumok 10 kategóriában - nagyszabású showműsor - vetélkedő - comedy show - talkshow - reality - női műsorvezető - férfi műsorvezető - magyar sorozat - színésznő - színész – hirdetnek majd győztest.

A jelöltek névsorát a szervezők március utolsó heteiben jelentik be, a díjátadó esemény házigazdájának személye azonban már most ismert: Magyarország egyik legrangosabb televíziós díjának gáláját március 30-án a Pesti Vígadóban, Hajós András fogja vezetni.

Szeretek díjátadásnál bábáskodni, stand uposként pedig önmagában is jutalomjáték levezetni egy ilyen eseményt. Mindekivel jóban vagyok a televíziós szakmából, örömmel járulok hozzá a díjazottak sikeréhez – mondta Hajós András.

Televíziós Újságírók Díja gálasest Hajós András vezetésével a Pesti Vigadóban 2016.március 30-án.

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon