Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. november 06.
 

Teljes, feltáró jellegű beismerő vallomást tett P. Erika - értesült a Hír24 hírportál. A nő eddig tagadta, hogy köze lenne a gyilkossághoz.

A rendőrség kedd délelőtt ismét kihallgatta a múlt hétfőn eltűnt, és szombaton holtan megtalált 11 éves felsőmocsoládi Szita Bence meggyilkolásával vádolt nőt, a fiú nevelőapjának volt élettársát.

P. Erika kirendelt ügyvédje a kilenc órakor megkezdett rendőrségi kihallgatás után a Hír24-nek azt mondta: P. Erika több oldalas, teljes, feltáró jellegű beismerő vallomást tett. „Elmesélte, hogy mi történt a kezdetektől, egészen a bűncselekmény végéig" – fogalmazott a hírportálnak Berlik Zoltán.

Hozzátette: folytatólagos gyanúsítotti kihallgatás még várható az ügyben, és védencét hamarosan igazságügyi elmeszakértő vizsgálja meg. Úgy tudni, a rendőrség helyszíni kihallgatást is tervez.

Az ügyvéd tájékoztatása szerint a vasárnap előzetes letartóztatásba helyezett, a kaposvári büntetés-végrehajtási intézetben fogva tartott P. Erikát átszállították a rendőrkapitányság fogdájába, ahol egyedül van elzárva.

A nő korábban azt állította, a 11 éves kisfiút a két hajléktalan ölte meg. Tettestársai akkor egyöntetűen azt vallották, ők csak a holttest eltüntetésében segítettek.

Forrás: Hír24

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon