Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2020. február 20.
 

Vásárlás közben rosszul lett és meghalt egy 51 éves férfi Temesvár egyik Lidl üzletében, a bolt azonban a tragédia ellenére nem zárt be, a vevők a holttestet kerülgették vásárlás közben - írja az Index.

Az Antena1 híradója szerint a férfi vásárlás közben esett össze. A kihívott mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Később megérkeztek a rendőrök is, akik letakarták a holttestet, s vizsgálni kezdték a haláleset körülményeit.

Hiába a tragikus eset, a bolt vezetője úgy döntött, nem zár be, nem kísértette ki a többi vásárlót, így azok jó ideig kerülgették a holttestet.

A Lidl közleményben azt közölte, hogy a kollégáik azonnal reagáltak, amikor észlelték a vásárló rosszullétét: értesítették a mentőszolgálatot és elsősegélyben részesítették a férfit, de sem nekik, sem a mentőknek nem sikerült megmenteni az életét. A cég egyúttal részvétét fejezte ki az elhunyt családjának és elnézést kért azoktól, akik kényszerű tanúi voltak az esetnek.

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Életfogytiglant kaphat Curtis bátyja
Kedd este letartoztatták Sz. Lajost, Curtis bátyját és L. Istvánt, akiket Katzenbach Imre meggyilkolásával gyanúsítanak. A harmadik gyanúsított H. Lászlót pedig a gyilkosságra való felbujtással gyanúsítják. H. Lászlót a rendőrség már korábban gyanúsítottként felelősségre vonta, ő jelenleg más ügy miatt ül börtönben.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon