Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2015. november 01.
 

Az Adu Vállalkozói Szakközép- és Szakiskola, Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola és Gimnázium 2013. év elején nyert pályázati támogatást, melynek keretében az iskolában átfogó innovatív fejlesztés vehette kezdetét.

Az azóta eltelt időszakban az iskolának lehetősége nyílt tanulói részére olyan foglalkozások, és rendezvények megvalósítására, melyek növelték a tanulók sikeres munkaerő-piaci alkalmazkodáshoz szükséges készségeinek, ismereteinek kialakítását a megszerzett tudások, kompetenciák folyamatos fejlesztését. A munkaerő-piaci sikeresség érdekében célja a projektnek, hogy a konstrukció támogassa a megújuló, magasabb szakmai színvonalon működő köznevelési rendszer működését az oktatás és képzés minőségének és hatékonyságának, javítását kiemelten az idegennyelvtudást, digitális írástudást, vállalkozói-, életpálya-építési, életviteli, és egészségfejlesztési készségeket, környezettudatosságot, aktív állampolgárságot valamint elősegítve az egésznapos iskolai nevelés és foglalkoztatás elterjesztését.

Ennek megvalósításához az iskola a TÁMOP 3.1.4-12/1-2012-0228 jelű pályázata révén az iskola 179 481 000 Ft összegű támogatáshoz jutott Magyarország kormány, és az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alapja révén.

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon