Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. szeptember 27.
 

Kalifornia kormányzója aláírta azt a paparazzóellenes törvényjavaslatot, amely szigorúbb büntetést szab ki azon lesifotósok és mások számára, akik engedély nélkül kapják lencsevégre a hírességek és közéleti szereplők gyerekeit.

A TUI újra fogad vendégeket a vörös-tengeri üdülőövezetekben működő szállodáiban és ismét indít repülőjáratokat ezekbe a térségekbe. A társaság azt is mérlegeli, hogy újraindítja a kairói és luxori utakat, és a nílusi hajóutakat.

A német külügyminisztérium az augusztus közepén kezdődött zavargások miatt Egyiptomot átsorolta az utazásra nem ajánlott országok közé. A tárca a legutóbb szerdán frissített tájékoztatójában a tengerparti üdülőhelyektől már nem tanácsolja el a turistákat, de hangsúlyozza, hogy nagy elővigyázatosságra van szükség.

A TUI adatai alapján Egyiptom a németek hetedik legnépszerűbb úti célja. A legtöbben télen utaznak az észak-afrikai országba. A cég nagy versenytársai közül a Thomas Cook és a DER Turistik korábban azt közölte, hogy szeptember 30-tól indít újra egyiptomi utakat.

A turizmus 2010-ben, a forradalom előtti utolsó teljes évben az egyiptomi hazai össztermék (GDP) 13 százalékát adta, és ebben az ágazatban dolgozott minden hetedik foglalkoztatott. Az országba látogató külföldi turisták száma 2010-ben történelmi csúcsra, 14 millióra emelkedett. 2011-ben már csak 9,5 millió turistát regisztráltak, az idén pedig jó esetben 11 millió körül alakulhat ez a szám.h

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon