Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2015. október 01.
 

A Komárom-Esztergom Megyei Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Kollégium és Gyermekotthon 2015. év őszén nyert pályázati támogatást, melynek keretében az elmúlt két hónap során számos programot valósíthatott meg tanulói számára.

A pályázat lehetőséget adott az iskola eszközparkjának jelentős fejlesztésére, a diákok ökotáborokban, iskolai foglakozásokon vehettek részt, valamint az iskola pedagógusai új ismereteket szereztek. A pályázati konstrukció célja a gyermekek és fiatalok nevelésének kiteljesítése a test, a lélek és az értelem arányos fejlesztésének, illetve az ismeretek, készségek, képességek, jártasságok, attitűdök és az erkölcsi rend összhangjának tiszteletben tartásával, valamint a társadalmi leszakadás megakadályozása a tehetséggondozás a nevelés-oktatás eszközeivel.

Ennek megvalósításához az iskola a TÁMOP-3.1.4.C-14-2015-0127 jelű pályázata révén az iskola 30 000 000 Ft összegű támogatáshoz jutott Magyarország költségvetése, és az Európai Unió Európai Szociális Alapja révén.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon