Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. május 03.
 

Egy fegyveres ember meghalt, miután több lövés dördült a houstoni repülőtéren.

Lövések dördültek csütörtökön az Egyesült Államokban, a texasi Houston repülőterén. Egy fegyveres férfi életét vesztette.

Az eset az idősebb George Bush volt amerikai elnökről elnevezett repülőtér B terminálján történt helyi idő szerint kora délután. A rendőrség kiürítette és lezárta a terminált, de a reptér fogad járatokat.

A Houston Chronicle című helyi lap szerint a terminálon, a jegyeladó pult környékén egy férfi a levegőbe lőtt, majd miután egy légimarsall (a repülőgépek és a repülőterek biztonságára ügyelő civil ruhás fegyveres) szembeszállt vele, főbe lőtte magát.

Jodi Silva houstoni rendőrségi szóvivő szerint a férfit "legkevesebb egy lövés érte". A fegyveres kilétéről és az eset egyéb körülményeiről egyelőre semmit sem közöltek.

MTI

A kép illusztráció!

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Érettségi 2021: 1848-as nagy szónokokról kaptak cikket a diákok
Hétfőn kilenc órakor megkezdődtek a magyar nyelv és irodalom, valamint a magyar mint idegen nyelv írásbeli érettségi vizsgái – közölte az Oktatási Hivatal. Az 1848-as szabadságharc szónokairól szóló cikket kaptak a magyarból középszinten érettségizők – ez alapján kell megoldaniuk tizenegy feladatot.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon