Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. február 15.
 

Megölte két kisgyermekét, és magával is végzett egy férfi a Vas megyei Csepregen.

A hivatalosan még meg nem erősített információk szerint a férfi rátámadt a családjára. Az anyának sikerült kimenekülnie a házból, így túlélte a családi tragédiát. Az MTI úgy tudja, hogy egy hároméves és egy négyéves kisfiú halt meg. A családnak állítólag anyagi gondjai voltak.

A rendőrség lezárta a környéket, és megkezdte a helyszínelést. A sajtó munkatársait egyelőre nem engedik a Bartók Béla utcai családi házhoz. Az MTI helyszínről származó értesülései szerint több mentőautó, rendőrségi gépjármű és tűzoltókocsi áll a ház előtt.

Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: Tiborcz János megyei főkapitány is a helyszínre érkezett, és későbbre ígért tájékoztatást. Később a rendőrség még annyit közölt: Két kisgyermek és egy férfi holttestét találták meg egy csepregi családi házban csütörtök este.

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Meglőtték Robert Ficót
Lövések dördültek a kormány nyitrabányai (Handlová) kihelyezett ülését követően. A lövések Robert Fico kormányfőt érték – számolt be róla az Új Szó felvidéki hírportál.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon