Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. június 28.
 

Többször rálőttek a rendőrök egy dühöngő férfira, aki gyújtogatott, és a rendőrökre is rálőtt a szombathelyi pszichiátrián.

Lövöldözés volt péntek reggel, a szombathelyi kórház Huszár úton lévő pszichiátriáján. Ahol egy beteg azzal fenyegetőzött, hogy ha nem engedik haza, felgyújtja az épületet, majd rálőtt az intézkedő rendőrökre.

A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Pszichiátriai Osztályának biztonsági szolgálata reggel fél hatkor jelezte telefonon a rendőrségen, hogy egy férfi a közintézmény főbejáratánál benzint locsolt szét, az épület felgyújtásával fenyegetőzik, fegyverrel hadonászik.

A Huszár úti intézményhez kiérkező rendőrök a bejárat előtti parkosított területet lángokban találták, a megfékezhetetlen férfi a rendőrök irányába több lövést adott le fegyveréből - fűzte hozzá a szóvivő. A szolgálatparancsnok célzott lövéseket adott le a 36 éves férfira, a lövedékek közül egy a vállát, egy a combját találta el - közölte. A fegyverét elejtő söptei férfit a rendőrök elfogták, a mentők kórházba szállították. Állapota súlyos, a kórházban rendőrök őrzik. A járőrök nem sérültek meg, a tüzet a tűzoltók oltották el - tájékoztatott Leibinger Eszter.

Csuka Lajosné, a Markusovszky Kórház egyik igazgatója az MTI érdeklődésére elmondta: a férfit jelenleg műtétre készítik elő, mivel lőtt sérülései miatt megoperálják. A korábbi sajtóhírekkel szemben a nyugat.hu úgy értesült, a meglőtt férfit nem az intézményben kezelték, hanem kora reggel autóval érkezett oda. A portásnak azt mondta, hogy egy hozzátartozóját akarja hazavinni, ám amikor bejutott, benzint locsolt szét és meggyújtotta azt, eközben látták meg nála a fegyvert.

Hír7, MTI

A kép illusztráció!

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon