Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. február 06.
 

Szolgálaton kívüli rendőrök fékeztek meg Nagykanizsán egy pszichiátriai kezelés alatt álló férfit, aki egy nőt pofozott az utcán, a bántalmazó ellen eljárás indult - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Egy szolgálaton kívüli rendőr hétfő délután a kutyáját sétáltatta a Zárda utcában, ahol azt látta, hogy egy férfi pofoz egy nőt. A rendőr szolgálatba helyezte magát, de a felszólítása ellenére az erőszakoskodó nem hagyta abba a bántalmazást, később pedig el akart menekülni.

A rendőr utolérte a bántalmazót, aki többször őt is megütötte. A férfit erőszakos fellépése miatt a rendőr egy ház falához szorította, de nem bírt vele. Két odaérkező, szintén szolgálaton kívüli rendőr kollégájával együtt tudták csak a magából kikelt férfit a földre teperni, ezt követően érkeztek helyszínre az időközben értesített járőrök.

Az ügyészségi szóvivő hozzátette, a támadót a nagykanizsai kórház pszichiátriai osztályára szállították, csak itt sikerült lecsillapítani őt. A megtámadott asszony - aki munkatársa volt a korábban közös munkahelyükről elbocsátott férfinak - nem sérült meg.

Az eljárás során kiderült, a 35 éves férfi pszichiátriai kezelés alatt áll, és két hasonló ügyben, zaklatás és garázdaság miatt már folyt ellene eljárás. Mindkettőt meg kellett azonban szüntetni, mert az orvosszakértői vélemények szerint a férfi nem beszámítható.

Pirger Csaba azt mondta: a férfi ellen hivatalos személy elleni erőszak és garázdaság miatt indult újabb eljárás, s a Zalaegerszegi Nyomozó Ügyészség kezdeményezte az ideiglenes kényszergyógykezelését.

MTI

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon