Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. április 29.
 

Leomlott egy házrész, több tucatnyian megsérültek.

Erős robbanás következtében részlegesen beomlott hétfőn egy épület belseje Prága belvárosában, és a törmelékek valószínűleg több embert maguk alá temettek, több tucatnyian megsérültek - közölték a hatóságok.

A rendőrség szóvivője valószínűnek nevezte, hogy gázrobbanás történt, és hogy az épületben feltehetőleg 15 ember tartózkodott a tragédia időpontjában.

Egy tűzoltó szóvivő szerint halálos áldozat nincs. A sérültek száma elérheti az 55 is, 40 sérültet kórházba kellett szállítani, és közülük négynek súlyos az állapota. Sokakat üvegszilánk sebesített meg.

A robbanás pánikot keltett a környéken, sokan azt gondolták először, hogy terrorcselekmény történt. A helyszínen terrorelhárító rendőröket is látni lehetett.

Több ember a helyszín közelében elmondta, hogy gázszagot érez - jelentette a cseh média.

Az épületben van a Nemzetközi Légiközlekedési Szövetség (IATA) irodája és egy művészeti galéria. A környező épületek ablakai is betörtek. Ezekből az épületekből a bent tartózkodókat - körülbelül 220 embert - evakuáltak. A beomlott épület melletti utcaszakaszokat törmelék borítja. A környéket kordonnal zárták körbe. A helyszín nagyon közel van a Nemzeti Színház épületéhez.

MTI

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon