Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. október 24.
 

Karambolozott a Lázár Jánost szállító mikrobusz szerda reggel az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, a balesetben az eddigi adatok szerint egy nő életét vesztette.

Egy minisztériumi alkalmazott vezette azt a mikrobuszt, amelyben Lázár János államtitkár utazott, és amely balesetet szenvedett szerda reggel az M5-ös autópályán. Az ügyben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja az eljárást - mondta az ügyészségi szóvivő az MTI érdeklődésre.

Fazekas Géza ezzel cáfolta azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint az ügyészég átvette a nyomozást a rendőrségtől, mivel a Miniszterelnökséget vezető államtitkár mikrobuszát hivatásos rendőr vezette.

A Lázár Jánost szállító mikrobusz és egy személyautó az autópályán, Kecskemét közelében, a Budapest felé vezető oldalon, a 107-108 kilométerszelvény között karambolozott. A baleset következtében a személyautóban utazó nő meghalt, Lázár János és a mikrobusz vezetője könnyebben megsérült.

Az ügyészségi szóvivő az MTI megkeresésére azt mondta: az eddigi adatok szerint egy minisztériumi dolgozó vezette azt a járművet, amelyben Lázár János is utazott, de az ügy vizsgálata még folyik.

Fazekas Géza közlése szerint a rendőrségi helyszínelésnél "minden eshetőségre felkészülve" a Bács-Kiskun Megyei Ügyészség egyik munkatársa is rész vett, de - mint fogalmazott - "a jelenleg rendelkezésre álló adatok nem alapozzák meg az ügyészségi nyomozás hatáskörét", így a megyei rendőrség folytatja az eljárást.

A Kormányszóvivői Iroda szerda reggel közölte, hogy az államtitkárt szállító jármű balesetet szenvedett.

A Bács-Kiskun Megyei Kórház arról tájékoztatott, hogy Lázár János és a gépkocsivezetője is nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket, zúzódásokat szenvedett. Ellátták őket, majd elhagyhatták a kórházat.

MTI

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon