Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. január 13.
 

Gázrobbanás történt a Dolmány utca és a Béke utca sarkán álló társasházban. Összesen 16 lakás vált lakhatatlanná.

Tizenhat lakás vált lakhatatlanná a fővárosi XIII. kerületi Béke utcában abban a háromemeletes épületben, ahol nem sokkal hétfő délelőtt történt gázrobbanás - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondása szerint a legfelső emeleten történt robbanás következtében a födém olyan mértékben sérült, hogy tűzoltók sem tartózkodhatnak bent, kívülről folytatják az oltást. Tizenhat lakás vált lakhatatlanná a robbanás miatt, az érintett lakók számára az önkormányzat kijelölt egy közeli befogadó helyet, de csak később derül ki, hányan kérik az elhelyezésüket - közölte. Hozzátette: félpályán megindulhatott a forgalom a Béke utca Rokolya utca és Dolmány utca közötti szakaszán, amelyet korábban a rendőrség teljesen lezárt.

Az MTI helyszínen lévő tudósítója korábban azt jelentette, hogy a Béke utcában, a Rokolya utcai kereszteződés közelében történt gázrobbanás eltüntette a társasház felső szintjét és a tetőteret. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint egy idős férfit súlyos égési sérülésekkel szállítottak kórházba.

A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán délután azt közölte: a 14-es villamos újra a teljes vonalon jár, azonban az érintett Rokolya utca megállóban nem áll meg.

MTI

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Meglőtték Robert Ficót
Lövések dördültek a kormány nyitrabányai (Handlová) kihelyezett ülését követően. A lövések Robert Fico kormányfőt érték – számolt be róla az Új Szó felvidéki hírportál.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon