Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. augusztus 14.
 

Ez volt az utolsó olimpiája Kásás Tamásnak. A sportoló a víz alatt sírt a spanyolok elleni mérkőzésen.

"Ez volt az utolsó mérkőzésem, egy ideig most szeretném elkerülni az uszodát" - mondta az [origo]-nak a spanyolok legyőzése után Kásás. "Nagyon megható volt számomra ez a meccs, a bemutatáskor majdnem sírtam, aztán a meccs kezdete után tulajdonképpen a víz alatt bőgtem."

"Nem tudom, mihez kezdek most, azt sem tudom, hol fogok lakni. Egy évet biztosan pihenek, és járni fogom a világot. Az sem elképzelhetetlen, hogy a tudásomat szeretném átadni a fiataloknak" - morfondírozott.

"A szurkolóknak most türelmesnek kell lenniük, mert nagy változások lesznek a csapat körül. Örülök, hogy elértük az ötödik helyet, és örülök, hogy sikerült egy ilyen meccsel búcsúznom. Az elmúlt napok szörnyűek voltak, úgy lézengtünk a faluban, hogy tudtuk, az 5-8. helyért kell játszanunk, nem kívánom ezt senkinek." Kásás Tamás a világ legeredményesebb pólósaként búcsúzik, pályafutása során háromszoros nyert olimpiát, világ- és kétszeres Európa-bajnok, és háromszoros BL-győztes.

Hír7, Origo

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Meglőtték Robert Ficót
Lövések dördültek a kormány nyitrabányai (Handlová) kihelyezett ülését követően. A lövések Robert Fico kormányfőt érték – számolt be róla az Új Szó felvidéki hírportál.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon