Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2012. szeptember 11.
 

Mint az várható volt a hatalmas siker után folytatódik az Avatar. James Cameron már gőzerővel írja az Avatar 2-t és 3-at.

A második és a harmadik rész forgatása az eredeti tervek szerint már idén ősszel elkezdődött volna és így a filmek már 2014 és 2015 végén a mozikba kerülhettek volna.

Azonban a forgatást végül elhalasztották és úgy döntöttek, hogy 2015 előtt nem fogják bemutatni az Avatar 2-t.

Cameron az MTV-nek nyilatkozott arról miért döntöttek a halasztás mellett. Elmondta, hogy az előző két év javarészt azzal telt, hogy egyszerűsítették azt a munkafolyamatot, amivel az Avatar készült, hogy a folytatásokat könnyebb legyen megcsinálni.

MÁR A NEGYEDIK RÉSZBEN GONDOLKODIK

A rendező elárulta azt is, hogy a harmadik résszel lezárul egy cselekményív, a negyedik rész pedig az első előzményfilmje lesz.

Az Avatar idején Pandora kolonizációja már harmincöt éve zajlik, az Avatar 4 pedig visszamegy a folyamat elejére, amikor először érkeznek emberek a bolygóra, és azt mutatja be, hogyan romlik meg a viszony az emberek és a na'vik közt.

Az biztos, hogy James Cameron hosszú távon gondolkodik az Avatárban. Kérdés, hogy vajon a folytatás lesz-e olyan sikeres mint az első rész volt.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon