Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. április 07.
 

Holtan találták otthonában Király Tamás divattervezőt - tudta meg Blikk.

A férfit vasárnap hajnalban találták holttan otthonában. A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz. Király Tamást korábban a Voguetól kezdve, a Sternen át, nemzetközileg is mindenhol elismerték. Londonban, Edinburgban és New Yorkban egyaránt sikerrel mutatta be a kollekcióit. Király Tamás szokatlan és extravagáns stílusával vált ismerté itthon.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint vasárnap hajnalban ismeretlen elkövető olyan súlyosan bántalmazott egy 60 éves férfit VIII. kerületi otthonában, hogy az áldozat a helyszínen életét vesztette – tartalmazza a közlemény. A Hvg.hu pontosan meg nem nevezett forrásból származó információi szerint a rendőrök betörésre utaló jeleket nem találtak.

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
A hétvégén akár 25 fok is lehet
Délelőtt a vastag felhőzet az ország nyugati, délnyugati, majd déli részeire korlátozódik, másutt a fátyol- és gomolyfelhők mellett több órára kisüt a nap. A felhős, borult tájakon gyenge eső előfordulhat, nagyobb eséllyel a déli, délnyugati határ közelében. Szinte mindenhol megélénkül a keleties szél – írták az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon