Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Interjúk 2014. április 22.
 

Ezen a héten Koltai Róbert adott interjút a Hír7-nek. A Jászai Mari- díjas magyar színész filmezésről, színházról és a nemrég elhunyt Olvasztó Imréről is beszélt riporterünknek Vásárhelyi Dávidnak.

Az Interjúk című műsorunk vendége volt Koltai Róbert. A színész karrierje a kaposvári Csiky Gergely Színházban kezdődött, de a közönség láthatta pécsi és a budapesti Nemzeti Színházban, valamint a Veszprémi Petőfi Színházban is.

Számos filmben is feltűnt mint például a Limonádé, a Megy a gőzös, az Ámbár tanár úr vagy az egyik legismertebb a Sose halunk meg. Nem csak mint színész debütált a mozivásznon, de rendezőként is sok filmet jegyez. Ilyen például a Szamba, a Világszám, a Hyppolit, A miniszter félrelép vagy éppen a 2012-ben bemutatott Magic Boys. Koltai azt is elmondta riporterünknek, hogy milyen volt a közös munka Tarr Bélával és Michael Madsennel.


Az interjúhoz a helyszínt a Corinthia Budapest biztosította!

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Megyeri Csilla: Petivel megvan köztünk a kémia
Ismét megnyílik a ValóVilág Villa kapuja, amelyet mindenre elszánt játékosok lépnek át. A Hír7 riportere Megyeri Csillát faggata, aki most debütál először műsorvezetőként az RTL képernyőjén.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon