Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. május 06.
 

Rengeteg hamis Depeche Mode koncertjegy található az interneten. A szervezők figyelmeztetnek mindenkit, hogy aki hamis jeggyel szeretne belépni a stadionba az ellen eljárást indítanak.

Tudomásunkra jutott, hogy a május 21-i, Puskás Ferenc Stadionban tartandó Depeche Mode koncert kapcsán nagy számú hamis jegy tűnt fel a piacon. Ezek a belépőjegyek kísértetiesen hasonlítanak az eredetire, szabad szemmel a különbség megállapíthatatlan - írja Facebook oldalán a koncertet szervező Live Nation Magyarország.

A cég továbbá arról is tájékoztatja rajongóit, hogy a bejáratoknál minden jegyet a vonalkódja alapján elektronikusan ellenőriznek, kizárólag az eredeti, érvényes, és még fel nem használt belépőkkel lehet majd bejutni a stadionba. Hamis vagy már felhasznált jeggyel (vonalkóddal) nem tudják megtekinteni a koncertet, a hamis jegy felhasználói ellen pedig kénytelenek eljárást indítani.

A hamis jegyek főként a színpad előtti kiemelt állójegyeket utánozzák, amelyek tavaly novemberben egyetlen nap alatt elfogytak, és azóta legális forrásból azok nem beszerezhetőek.

A szervezők továbbá kérik, hogy a belépőjegyeteket kizárólag hivatalos jegyirodától, illetve a www.ticketpro.hu vagy a www.livenation.hu oldalakon keresztül vásárolják meg az emberek.

A kép illusztráció!

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Meghalt Tompos Kátya
Hosszan tartó betegség után, 41 évesen, péntek hajnalban elhunyt Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes – tudatta a család és Tompos Kátya menedzsmentje az MTI-vel pénteken.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon