Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. október 26.
 

A Blikk hozta nyilvánosságra azt videót, amin jól látható, hogy Majka szombathelyi koncertjén ököllel megüt egy rajongót.

A videót egy olvasó küldte el a Blikknek.

"Egymás után nyomtuk a számokat, de volt a nézők között az első sorban egy köcsög, aki folyamatosan engem dobált. Teljesen részeg volt, alig állt a lábán, de ott volt a kezében egy csomó szalvéta, amelyekből galacsinokat gyúrt, és hajigált vele. Néhányszor leszóltam neki, hagyja abba, mert nem lesz jó vége. Először szépen kértem, aztán már üvöltöttem, hogy takarodjon el, de nem hagyta abba, vigyorogva dobált tovább. Ekkor, nem tagadom, elpattant bennem valami. Leugrottam a színpadról, és ököllel telibe vertem. Nem akartam konkrétan megverni vagy bántani, de csak így vehettem rá, hogy fejezze be a hülyeségét" - mondta a lapnak az énekes.

"A koncert után elmentünk inni a büfébe, és ott újra összefutottam a csávóval. Készültem egy második menetre, de a srác bocsánatkérően felemelte a kezét, nekem pedig ennyi elég volt. Lezártnak tekintem az ügyet." - tette hozzá Majka.

Blikk, Hír7

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Címkék: Majka, verekedés,
vissza
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Meglőtték Robert Ficót
Lövések dördültek a kormány nyitrabányai (Handlová) kihelyezett ülését követően. A lövések Robert Fico kormányfőt érték – számolt be róla az Új Szó felvidéki hírportál.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon