Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Riportok 2013. szeptember 21.
 

Pénteken délután az utolsó simításokat végezték a Hősök terén. Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Nemzeti Vágta. A hagyományőrző és hagyományteremtő, országos kulturális eseményre több ezer embert várnak a hétvégén.

A lovak hamarosan zöldet kapnak és elindulhatnak, a Hősök terén felépített különleges pályán, de addig is az 56-osok terén az Országkonyha bőséges kínálata várja a gasztronómia szerelmeseit, az édestől a savanyúságig minden megtalálható. 

Szombattól vásári forgatag is lesz az Andrássy úton kialakított Vágta Korzón, ahol az induló települések, valamint kézművesek és más érdekességek mutatkoznak be.

Számtalan útlezárásra kell számítani a környéken, erről bővebben a vagta.hu-n tájékozódhatnak. A szervezők kérik a látogatókat, hogy tekintettel az Európai Autómentes Napra, amennyiben tehetik tömegközlekedéssel, gyalog vagy kerékpárral érkezzen a helyszínre.

A legfrissebb időjárás előrejelzés szerint nem lesz rossz idő a hétvégén, így hát érdemes lesz kilátogatni a Hősök terére és környékére mert programból biztosan nem lesz hiány.

Hír7

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon