Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. április 26.
 

Tegnap délelőtt egy laza beszélgetős sajtóeseményen köszöntötte a tavaszt az RTL Klub. A rendezvényen részt vettek a csatorna képernyősei és egy nagy bejelentésre is sor került.

Idén ősszel visszatér az RTL Klubra a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor - jelentette be Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója a csatorna tavaszt köszöntő rendezvényén péntek délelőtt. "Volt egy műsor amit nagyon szeretünk és amikor befejeztük annak idején, akkor úgy voltunk vele, hogy biztos folytatjuk. Aztán közbe jött egy gazdasági válság és ez a terveinket átírta, jó néhány évre. Most viszont azt tudom mondani, hogy 2014 őszén újra Celeb vagyok, ments ki innen! az RTL Klubon" - mondta Kolosi.


Kolosi Péter beszél az RTL programigazgatója. Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

Az Angliában, Amerikában, Németországban, Franciaországban és Hollandiában is elsöprő sikert aratott reality-ben ezúttal is híres emberek kerülnek olyan környezetbe, ahol minden komfortot nélkülözve kell majd kitartaniuk és túlélniük a megpróbáltatásokat. Küzdelmes, embertpróbáló napjaikat a nézők ősztől követhetik nyomon az RTL Klub műsorán.

Az Éjjel-nappal Budapest tagjai, a Szombat esti láz szereplői, pár zsűritag, illetve a Barátok köztből jól ismert karakterek is megjelentek az eseményen.

A rendezvényen részt vett a Hír7 riportere is, Vásárhelyi Dávid, aki számos képet készített ezeket ide kattintva tudod megnézni.

Szerző: Vásárhelyi Dávid - Hír7

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon