Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. május 18.
 

Nem cenzúrázzák a Heti hetest, azt mondunk, amit akarunk - fakadt ki Gálvölgyi János.

Gálvölgyi az utóbbi hetekben a Heti Hetest ért támadásokra reagált és megvédte Majkát is. A rapper szerint azért rakták ki őt a műsorból mert többször is Orbán Viktort védte. A művész szerint ez nem igaz.

Amióta a műsor fut, még soha nem cenzúráztak bennünket, de azt el kell ismerni, hogy bizonyos dolgokat kivágnak a műsor készítői – ismerte el a Madách Színház színművésze a Blikknek.

Engem speciel jobban zavarnak a folytonos személycserék, de ezek sem rajtunk múlnak. Amikor olyan kolléga kerül ki a műsorból, akivel jól tudunk együtt dolgozni, és kapunk helyette egy szépségkirálynőt, akin még csak nem is látszik, hogy az volt, az megvisel bennünket - tette hozzá.

Gálvölgyi a lapnak elmondta, hogy ő kifejezetten nem örült Majka távozásának.

Majkát szereti a közönség, és az sem baj, ha más a véleménye, mint a miénk. Túlzásnak tartom, hogy a cenzúra miatt ne jönne vissza, és remélem, hogy még viszont látjuk a Heti hetesben. Velem különben is kedves volt, kaptam tőle egy órát. Már nem időben, hanem egy karórát. Igaz, hogy nem járt, de amikor szóvá tettem neki, adott egy másikat, így egy helyett két órám is van - mesélte a Heti Hetes legrégebbi szereplője.

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Meglőtték Robert Ficót
Lövések dördültek a kormány nyitrabányai (Handlová) kihelyezett ülését követően. A lövések Robert Fico kormányfőt érték – számolt be róla az Új Szó felvidéki hírportál.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon