Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. április 22.
 

Hosszú távra tervez Sipos F. Tamás az új Republic-kal. A Blikk információi szerint a zenész cserbenhagyta korábbi zenésztársait.

A lap szerint az énekes nemet mondott egy olyan nyári megkeresésre, amely az énekes eredeti zenekarát, az Exoticot szerette volna elhívni egy hétvégi koncertre.

– Egy rendezvényszervező szerette volna egy nyári hétvégére elhívni az Exoticot fellépni, ám amikor a felkéréssel megkeresték Sipos F. Tamást, ő annyit mondott, csak akkor vállalja, ha a buli nem péntekre vagy szombatra esik. Mert ezen a két napon, amely egy zenekar számára természetesen a legerősebb két nap, az új Republicnak akarja magát szabaddá tenni – árulta el a lap informátora.

Egyelőre kisegítő státusban vagyok a Republicban. Az április 25-i koncerten Egerben én fogok énekelni a zenekarban. Az Exotic zenekart felnőtt ember módjára tájékoztatni fogom a továbbiakról, amikor eljön az ideje. Többet nem mondhatok az ügyről - mondta Sipos F. Tamás a Blikknek.

Forrás: Blikk

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Meghalt Tompos Kátya
Hosszan tartó betegség után, 41 évesen, péntek hajnalban elhunyt Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes – tudatta a család és Tompos Kátya menedzsmentje az MTI-vel pénteken.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon