Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. március 17.
 

A Hír7 információi szerint Horváth Gábor az Éden hotel 2 szereplője nem fizet gyermektartást és nem törődik lányával. Megszólal P. Zsanett Gábor volt élettársa.

Megkerestük Gábor volt élettársát, P. Zsanettet, aki elmondta valóban gyermektartási perben áll Gáborral és exének valóban van tartózása. Az ügyről viszont többet nem szeretne mondani, mivel még nincs jogerős ítélet. Gábor az egyik Éden hotel adásban tett arra utalást, hogy volt élettársa miatt nem láthatja kislányát, ezt Zsanett teljes mértékben cáfolja.


Szeptemberben közös megegyezéssel lezárták a gyermekláthatást és azóta, élhet a láthatás jogával, bár sajnos ezt sem tartja be, és ez nagyon megviseli a gyermekünket. Ettől függetlenül, minden jót kívánok neki, és remélem, hogy a közösen vállalt gyermekünkről nem feledkezik meg, illetve az anyagi kötelezettségeinek is eleget tud tenni a jövőben – mondta Zsanett.

Gábor aki a múlt héten távozott az Éden hotelből nem reagált megkeresésünkre.

Hír7

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Meglőtték Robert Ficót
Lövések dördültek a kormány nyitrabányai (Handlová) kihelyezett ülését követően. A lövések Robert Fico kormányfőt érték – számolt be róla az Új Szó felvidéki hírportál.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon