Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 

Impresszum

 HIR7.com vezető szerkesztő:

Vásárhelyi Dávid


E-mail cím:

szerkesztoseg@hir7.com
(Itt lehet érdeklődni postai címünk iránt is)


Rólunk:

A Hír7 2012 március 15-én kezdte meg működését. Célja, hogy tartalmával és külső megjelenésével elsősorban a fiatalokat szólítsa meg. Sikerének záloga lehet, hogy tulajdonosa és egyedüli szerkesztője, azonos korosztályba tartozik olvasóival. Vásárhelyi Dávid, a Hír7 tulajdonosa és riportere 16 évesen spórolt zsebpénzéből hozta létre és üzemelteti azóta is a weboldalt. A fiatal riporter egyszemélyes „stáb”-ként számos rendezvényen megfordult már kamerájával. A weboldal teljes egészében a közösségre épül és közösséget teremt! Hír7, hírek a hét minden napján!

A világban mindig történik valami érdekes, a hét minden napján. A Hír7 a riportok és interjúk mellett elhozza a hét legfontosabb történéseit, a legfrissebb információkat hazánkból és a nagyvilágból. A szöveges hírek mellett hetente több videós riport is készül, melyben a hazai média szereplőivel találkozhatnak az nézők. A Hír7 olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adhatnak az embereknek. Aktualitások mellett tehetséges fiatalokkal is találkozhatnak, sikeres vállalkozásokkal és különleges emberi történetekkel.


Sajtómegjelenések:

M1 - Híradó (videó)
Hír6 (cikk)
Sztárold (cikk)
Mészáros Márton blogja (interjú)
Lánchíd rádió (interjú)
Petőfi tévé (riport)
Juventus rádió (interjú - Budapesti Arcok)


Sajtó anyagokat e-mail-ben a szerkesztoseg@hir7.com-ra lehet küldeni!

Aktuális médiaajánlatunkat itt találja!

A HIR7.COM Felhasználói Szabályzata – Olvassa el!
A HIR7.COM Adatkezelési Szabályzat – Olvassa el!

A hatályos jogszabályok alapján a kiskorúakra káros elemeket tartalmazó tartalom esetén az alábbi linket javasoljuk felhasználóinknak: www.biztonsagosbongeszes.org/hu szűrőprogrammal megakadályozhatják, hogy hasonló tartalmakhoz számítógépről kiskorúak ne férhessenek hozzá.

 


 
 

Videók

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon