Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. február 18.
 

A jövő héten nagy hideg nem várható, de továbbra is inkább télies lesz az idő. Számítani lehet esőre, havas esőre, többfelé hószállingózás, havazás is várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapi, az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn általában sok felhőre lehet számítani, inkább csak a Tiszántúlon süt ki hosszabb időre a nap. Néhol szitálás, hószállingózás, kisebb zápor, hózápor is előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 4 és plusz 1 Celsius-fok között alakul, a Tiszántúlon helyenként ennél pár fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet plusz 2 és plusz 7 fok között várható.

Kedden észak felől mindenütt megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, késő délutántól, estétől északon havazás, hószállingózás várható. A minimumhőmérséklet mínusz 5 és 0, a maximumhőmérséklet plusz 1 és plusz 7 fok között alakul.

Szerdán északon és északkeleten hosszabb napos időszakok is lehetnek, másutt többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Elszórtan várható kisebb csapadék: északon hózápor, délen eső, havas eső, havazás egyaránt lehet. Az északnyugati, nyugati szél néhol megerősödhet. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 3 és plusz 2 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan plusz 2 és plusz 7 fok között alakulnak.

Csütörtökön az északkeleti területek kivételével több helyen várható hószállingózás, kisebb havazás. Délkeleten esőre, havas esőre is készülni kell. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke mínusz 4 és plusz 1, míg a nappali csúcsértékek 0 és plusz 5 fok között alakulhatnak.

Pénteken is borult idő várható, sokfelé havazással. Keleten, délkeleten havas eső, eső is valószínű. A minimumhőmérséklet mínusz 4 és plusz 1, a maximumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap többnyire erősen felhős vagy borult idő várható többfelé csapadékkal. Nyugaton hóra, keleten inkább havas esőre, esőre lehet számítani. Szombaton a leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 1 fok között alakulhat a hőmérséklet, míg nappal mínusz 1 és plusz 4 fok közötti értékekre lehet számítani. Vasárnap a legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között valószínű.

MTI

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon