Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2018. február 28.
 

2018-ban immár ötödik alkalommal adják át a 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díját. Idén március 28-án, az előző évekhez hűen ismét a Pesti Vigadóban rendezett ünnepélyes gálaesten jelentik be, hogy a szakmédia szavazatai alapján melyek a tavalyi év legjobb hazai televíziós teljesítményei. Az esemény fő támogatója a NuMuvee.

Idén öt éves a Televíziós Újságírók Díja. A 2014-ben alapított elismerés mára Magyarország egyik legrangosabb szakmai értékmérőjének számít.

Az elismerést több kategóriában, a legfontosabb szak- és hírmédiumok vezető újságíróinak szavazati alapján ítélik oda. A Televíziós Újságírók Díjának grémiumában a 24.hu, a Hír7, az Index-Comment:com, a Kreatív, a Médiapiac, az Origo, a SorozatJunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a Tvr-hét kapott helyet.

Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy a Televíziós Újságírók Díját nagyszabású díjátadó gálán adják át a díjazottaknak. 2018-ban március 28-án lesz a jeles alkalom, ezúttal is Budapest egyik legpatinásabb épületében, a Pesti Vigadóban. Az esemény fő támogatója a NuMuvee Hungary Kft, televíziós műsorgyártó.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon