Chat
Online
Chat now
7 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Hír7 hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
kedveli a(z) című cikket. március 15.
 
 

Friss cikkeink

 
Dávid riporter 2016. április 06. 0 hozzászólás
 

Idén harmadik alkalommal adták át a Televíziós Újságírók Díját a Pesti Vigadóban. A korábbi évekhez hasonlóan, idén is kilenc médium, köztük a Hír7 döntött arról, melyik televíziós produkció, illetve műsorvezető, színész volt a legjobb 2015-ben.


Ebben az évben minden eddiginél nagyobb szabású gálaesten közel kétszáz vendég részvételével hirdették ki a nyerteseket. Az esemény házigazdája Hajós András volt. Kenderessy Szabolcs a díj alapítója és a Sorozatwiki főszerkesztője néhány hete felkért, hogy idén én adjam át a legjobb műsorvezetőnek járó díjat, tavaly ugyancsak ennek a kategóriának a női megfelelőjével jutalmaztam Ördög Nórát. Nekünk résztvevőknek hat óra körül kellett gyülekeznünk a patinás épületben, ahol egy rövid eligazítás után belevágtunk a főpróbába. Amikor minden a helyére került és mindenki tisztában volt az este forgatókönyvével, már csak a vendégek hiányoztak.

A díjátadóra az összes nagyobb televíziótól érkeztek szakemberek és hírességek. A két kereskedelmi tévé, az HBO és a közmédia is egy-egy asztalt kapott, ahonnan végigkísérhették az eseményeket. Érdekes és egyben jó volt látni, hogy egy estére mindenki elfelejtette a versenyt, a nézettséget és együtt örült a díjazottakkal. Ritka pillanat ez a magyar médiában. Édesanyám, a nővérem és legjobb barátom kísértek el erre az estére. Kilenc óra körül került sor a férfi műsorvezető díjazására. Eddig kisebb gyomorgörccsel ültem az asztalnál, majd jött a kisfilm a jelöltekről és Hajós András felkonferálását követően elindultam a színpad felé. A mikrofonhoz érve elmondtam a rövid beszédemet, amit igyekeztem nem elrontani. Az díjátadók után egy kötetlen beszélgetésekkel fűszerezett vacsora vette kezdetét. Egy nagyon elegáns és szép díjátadót zártunk, Szabolcs méltán lehet büszke a díjra, ami összehozta a szakmát, én pedig hálás lehetek neki, hogy részese lehettem.

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 képekben

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon

 

A világ hírei