Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. március 23.
 

Összesen hat kategóriában hirdettek győztest az idei GLAMOUR Women of the Year gálán.

Idén már negyedik alkalommal rendezte meg a GLAMOUR a Women of the Year gálát. A sztárvilág színe java megjelent az eseményen. Az elmúlt három hónap alatt 30 ezernél is több szavazat érkezett a hat kategória 30 jelöltjére, ami óriási növekedés az elmúlt évhez képest.

Az este első díját a GLAMOUR főszerkesztője Maróy Krisztina adta át. A tavalyi év során először átadott az év hősnője díjat most a Romani Design vehette át. A hagyományos, tradícionális elemket modern megoldásokkal vegyítő márka célja, hogy esélyt adjon a hátrányos helyzetű tehetségnek, és képviselje a hagyományos értékeket. A díjat a Romani Design ötletgazdája, Varga Erika vette át.

Az év műsorvezetője címért komoly harc folyt, végül a Tv2 műsorvezetője Tatár Csilla vehette át a díjat.

A legjobb színésznő kategóriában a Csillag születik legújabb zsűritagja,a népszerű, és mindig gyönyörű Pokorny Lia kapta a legtöbb szavazatot, míg az énekesnők között az X-Faktorban felbukkant Janicsák Veca söpörte be a legtöbb voksot, így elvitte a GLAMOUR olvasóinak díját.

A legjobb modell kategóriában Palvin Barbarának sikerült nyernie. Az este legjobban várt kategóriája a legsármosabb férfi Száraz Dénes, a Jóban Rosszban Tamás atyája lett. Díjazták még Trokán Nórát és Demmer Erikát.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon