Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. január 12.
 

Várhatóan egész héten esni fog a hó, több helyen eső, ónos eső is lehet.

Vasárnap mindenütt erősen megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, a Dunántúlon és a középső területeken egyre többfelé várható havazás, a Tiszántúlon estig számottevő csapadék nem valószínű - közölte az Országos Meteorlógiai Szolgálat honlapján. Késő estétől délkeleten, délen ónos eső is lehet.

Napközben megélénkül a keleti, délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3 és -9 fok között alakul, de északkeleten a havas, gyengén felhős területeken több fokkal hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet +1, -4 fok között várható - olvsható a met.hu-n.

Hétfőn borult, párás időre számíthatunk sokfelé csapadékkal: az északi és a nyugati határvidéken végig havazás várható, másutt eleinte hó, majd havas eső, eső, néhol átmenetileg ónos eső is valószínű. A keleti, délkeleti szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, -10, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2, +5 fok között valószínű.

Kedden borult lesz az ég, párás a levegő. Kezdetben többfelé, napközben főleg a Dunától keletre várható eső, a nyugati és északi határvidéken hó valószínű. A délkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +2, -4 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1, +5 fok között alakul.

Szerdán borongós, párás idő valószínű több helyen csapadékkal, északon és nyugaton hó, másutt eső valószínű. A keleti, északkeleti szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0, +5 fok között alakul.

Csütörtökön borult, párás időre számíthatunk. Több helyen várható csapadék, egyre inkább hó valószínű. Az északi, északkeleti szél megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2, -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2, +3 fok között alakul.

Pénteken erősen felhős lesz az ég, főleg délen valószínű havazás. Az északi, északkeleti szelet időnként erős széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1, -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet +1, -4 fok között alakul.

Hír7 , met.hu
Fotó: MTI - Czeglédi Zsolt

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon