Chat
Online
Chat now
13 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Hír7 hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
kedveli a(z) című cikket. március 15.
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2017. március 31. 0 hozzászólás
 

Számos helyen olvashatjuk és hallhatjuk azt, hogy milyen fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékfogyasztás.


Kortól, nemtől, aktivitástól és foglalkozástól függetlenül mindenkinek csak előnyére válhat, ha gondoskodik a rendszeres folyadékbevitelről – lássuk, hogy a kifutók és a filmvászon csillagai miként hidratálják szervezetüket! Az összeállítást a deuterium-aqua.hu készítette.

Bármennyit is hajlamosak költeni a megjelenésükre a sztárok, egy biztos: a víz pontosan olyan elérhető számunkra, az egyszerű emberek számára is, mint nekik. A színésznő Cameron Diaz így nyilatkozik: „Egyik pillanatról a másikra érzem úgy, hogy azonnal szükségem van vízre. Miközben iszok, úgy érzem magam, mint egy fonnyadt növény, amit lassanként újjáéleszt az eső.”

A csodálatos hanggal megáldott Beyoncé azért ennél pontosabb adatokkal szolgál – elmondása szerint mivel nagyon vigyáz az egészségére, és küzd alakja megtartásáért is, minden egyes nap megiszik egy gallon (~3,78 liter) vizet, egy kis citrommal ízesítve.

„Igyál vizet, és aludj eleget” – a Jóbarátok egykori Rachelje, Jennifer Aniston szerint ez a módszer a leghatékonyabb, ha hidratáltak akarunk maradni. Azt mondja, pontosan olyan egyszerű ez az egészségmegőrző technika, mint amilyen unalmasnak hangzik.

A sorozatban Monica szerepét játszó Courteney Cox már némi problémával küzd a vízfogyasztást illetően, de azért ő is elismeri a pozitívumokat: „Sok vizet inni nehéz. Az első 32 uncia (~0,94 liter) még gond nélkül lecsúszik, na de a többi… a maradék 32-vel már nehezebben boldogulok, viszont utána… Érezni a különbséget!”

Amerika kedvenc háziasszonya, Martha Stewart szerint roppant fontos megfelelő módon, ugyanakkor változatosan hidratálni testünket. Elmondása alapján reggeljeit mindig egy kifacsart citrom levének elfogyasztásával indítja, ezt követően pedig zöldturmixokat kortyol a nap további részében – természetesen a tiszta víz rendszeres fogyasztása mellett. Azt mondja, New Yorkban bátran issza a csapvizet is, viszont amikor a farmjára látogat, hatalmas üvegekben visz magával tartalékot, az ottani víznek ugyanis nem olyan jó a minősége.

A modell és műsorvezető Tyra Banks roppant egyszerűen azt tanácsolja: „Igyál meg minden egyes ebéd előtt 32 uncia vizet! Én imádom a vizet! Neked is jót tesz a víz!” Persze feltételezhetően nem csak ebéd előtt szokott vizet inni Tyra, ezt különösen fontosnak tartja megjegyezni – nem csak a hidratáltság, de a vonalaink megőrzése érdekében is.

Cindy Crawford szupermodell foglalja talán legjobban össze, mi történik, ha odafigyelünk a folyadékpótlásra: „Ha eleget iszol, a tested boldog lesz!”

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Címkék: víz, sztárok
vissza
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 képekben

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon

 

A világ hírei